Det finns inga produkter som matchar urvalet

Fodrade Stallkängor eller praktiska stövlar?

Stallkängor för dig som känner att du vill ha ett bekvämt och slitstarkt substitut till stallarbetet eller varför inte privat?

Efter ett långt ridpass så kan det kännas skönt att ha med sig ett andra par skor, för fötternas skull. Ibland åker man till stallet enbart för att ta hand om sin favorit. Att rykta och borsta hästen tycker vi är ett tecken på kärlek. Och att det också är kvalitetstid! Vi har perfekta stallkängor för dig som vill rusta upp med lite värme eller för att inte gå runt med ett par osäkra gympaskor.
Att äga ett par praktiska arbetskängor eller en slitstark stövel som du smidigt trär på dig efter ett ridpass eller inför stallarbetet. Vissa modeller tycker vi är så snygga att man hellre vill ha dom på stan med ett par jeans.

Vad skiljer dessa stallkängor från ett par ridskor? Jo ett par ridskor är i nättare modeller för att vara så följsam för din fot som möjligt utan att gör det klumpigt. En stallkänga eller stallstövel är designad för att låta fötterna vila i en mer skyddad sko som tål mer yttre påverkan.

Du kan absolut rida i de flesta modellerna men du får oftast inte det hjälpande stödet som du får med ett par åtsittande stövlar eller ridskor.
Så för att bevara dina ridskor/stövlar så bör du ha ett par kängor som klara mer väta och smuts.  

Här hittar du vårt sortiment utav stallkängor och stövlar!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan