Stigande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stalltillbehör och redskap som hjälper dig i din vardag med hästen!


Det finns många olika typer av stallutrustning och stallinredning, här finner du praktiska Stablemates som är optimala att ha med sig på tävling eller i ridhuset. 

Har du sedan innan ett eget stall eller har drömmen om ett eget nyligen gått i uppfyllelse?
Kanske är det dags att byta ut gamla krubbor och vattenkoppar för att fräscha upp i stallet där hemma. Här finner du vårt utbud utav stalltillbehör så som redskap, hinkar, krubbor och olika upphängningar.

Oavsett om din häst går på lösdrift eller står uppstallad i box nattetid så behövs det alltid hinkar och krubbor utav olika slag. Ska du iväg och tävla så kan en avtagbar krubba vara något för dig eller om du ska på meeting så kan det behövas en praktisk boxgardin.

Något vi alla ryttare och hästmänniskor får göra regelbundet är att plocka undan hästgödsel så att det inte blandas in i underlaget då det tillslut försämrar underlaget avsevärt vilket är onödiga pengar. Extra viktigt är det att plocka undan efter sin häst om du rider på någon annans mark då det är respektlöst att lämna gödsel efter sig vilket skapar osämja.
Är du på resande fot så är det väldigt praktiskt med en Stablemate, hos oss så finner du både ihopfällbara och färglada varianter.

Fodrar du ofta din häst genom att använda hönät eller är det endast när ni är iväg med transport? Vi har den kraftigare varianten utav höpåse med stora rutor eller det klassiska hönätet i nylon som formar sig efter mängden hö. Viktigt att tänka på vid användadnet utav hönät och höpåsar är att de inte får hänga för lågt så att hästen kan fastna med hoven/hovarna i det. Det skall åtminstone hänga såpass högt att den nedre delen utav nätet är vid hästens bog.  

Skall sadelkammaren rustas upp så hittar du praktiska träns, sadel och täckes-hängare hos oss. Krokar kan väl inte heller ha för många utav? För att hålla ordning i stallgång och andra stallutrymmen så är det både snyggt och praktiskt med enhetliga krokar. 
Tycker du att det är omständigt att putsa din sadel efter ridning? Då är det dags att införskaffa dig en sadelbock. hos hos så finner du en lättflyttad och smidig variant i stål.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan