Det finns inga produkter som matchar urvalet

Inlägg, stövelväskor och andra tillbehör

Har du ett par ridstövlar som du vill ta hand om så har du kommit helt rätt.

Har du införskaffat dig ett par ridstövlar så är det viktigt att komplettera dom med ett par stövelsträckare så att dom inte viker sig och dragkedjan går sönder. Att lägga i ett par kilar i sina nyinköpta stövlar är något de flesta borde göra då det underlättar för både dina knäveck och dina anklar innan dom hunnit forma sig.

Att vårda sin läderskor eller stövlar vet de flesta påverkar livslängden och utseendet, men hur vårdar man dom på bästa sätt?

Efter ett ridpass så borstar du alltid av smutsen som lagt sig på skon, sedan så torkar du av stöv och annat kvarliggande smuts med lädertvätt eller vatten och såpa.
Låt lädret torka innan du slutligen smörjer in lädret med skokräm, undvik sadeltvål då det är för kraftigt för sko och stövel-läder vilket gör att lädret kommer få en svampig konsistens efter ett tag.
Ska du iväg på träning eller träning så är en stövelväska bra att ha så att du undviker repor och skyddar dom från kyla.
Ibland så kan man behöva ilägg då fötterna får stå ut med mycket under dagarna i stallet, då kan man behöva införskaffa sig ett par sulor. De flesta sulorna går att klippa till i önskad storlek och dom kan vara det som gör att du kan ha en viss modell utav sko eller stövel. Perfekt att lägga i ett par skor om du vill ha lite växtmån för att sedan ta ut när fötterna växt innan det blir dags att köpa nya.

Trampa inte av dig dina skor eller stövlar då det blir onödigt slitage, använd dig av en hederlig stövelknekt istället.

Är det något du funderar över så kontaktar du vår kundtjänst så skall vi hjälpa dig!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan