Det finns inga produkter som matchar urvalet

Rykt

Vad saknas i din ryktlåda? Här finner du allt som behövs till din dagliga rykt.

Ryktningen måste få lov att ta tid då den inte bara är till för att få hästen ren så att det inte blir skav under utrustningen utan den ger även dig den dagliga visiteringen som behövs för att se över hästen innan något hinner eskalera. Läs mer om våra tips här nedan.


Något vi alla som håller på med hästar har fått erfara är hur besvärlig pälsfällningen kan vara.

Hur skyndar man på denna process är det många som undrar.

Vissa tycker att ge extra B-Vitamin eller att öka mängden protein i fodret ger en extra skjuts.

Även om hästen får i sig allt den behöver och inte visar något allmänt obehag utav sin pälsfällning så är det ändå väldigt välbehövt med lite extra lyxig grooming under denna period.

Här kommer lite tips på vad vi tycker att alla bör ha i sin ryktlåda under fällningsperioden.

1: Metallskrapa:

En metallskrapa är något som fallit lite i skymundan det senaste och många missar dess positiva egenskaper. Den blir garanterat en favorit i fällningstider hos både dig och din häst då den kliar gott och får med sig mycket hår.

2: Gummiborste:

En gummiborste är ett måste i ryktlådan då den kan användas över hela hästen (och på dina kläder efteråt). Den tar effektivt bort hår och smuts samtidigt som den masserar hästens hårrem på ett behagligt sätt.

3: Rykthandske:

Som avslutande finish är det bra att gå över hästen med en lätt fuktad rykthandske i syntet eller en i fårskinn för att få bort allt stöv som gärna dyker upp mot ytan när man håller på med fällningsborstningen.

Här finner du vårt sortiment utav ryktborstar och andra ryktsaker såsom hovkratsar och ryktväskor.

En välmående och glänsande häst kan man inte fuska sig till. Lägg tid på att borsta din älskling utöver en bra foderstat och motion så kommer du att se härliga resultat i slutändan.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan