Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ridtröjor i material anpassade till ridning och träning

Ridtröjor i material som är funktionella och genomtänka för just träning, vilket ridning är.

Våra kroppar skall kunna svettas samtidigt som vi inte vill rida runt blöta och bli kalla så funktionsmaterial är ypperligt. Här finner du vårt sortiment av ridtröjor helt enkelt. Letar du efter en figurnära, löst sittande eller kanske en tröja med tryck? Har du en favoritfärg som passar just din outfit? Vi har som avsikt att ha produkten som du söker.

Ridtröjor inspirerade av träning

Ridkläderna har numera tagit mycket inspiration utav träningskläder, vilket vi älskar då ridning tränar hela våra kroppar. Vår ridning anpassar sig tyvärr inte efter väder så vi måste anpassa våra ridtröjor efter säsong. På sommaren så är en tunn långärmad tröja skön att ha, eller en piké när man rider i paddocken. På hösten och vintern så är lager på lager-effekten något som är bra då den alstrar värme samtidigt som du kan ta av ett lager när kroppen är som varmast. Alla kläder som vi bär skall användas med rätt syfte, som en långärmad sweatshirt med dragkedja har du ovanpå en tunnare piké eller långärmad och du kan ha den som ett mellanlager under jackan under de kallare årstiderna.

Ridtröjor i olika material och designer

Vilken design föredrar du? Sportigt tryck, stickad eller kanske med glitterdetaljer? Våra ridtröjor är tillverkade i funktionsmaterial som transporterar ut fukt eller andasvänlig bomull som även håller din kropp behagligt varm. Det är inte bara hästen som jobbar under våra ridpass, vi ryttare är atleter som förtjänar de bästa förutsättningarna för att kunna prestera på topp. Vi har försökt att se till att det finns tröjor både med sportigt utseende samtidigt som de mer diskreta i klassisk tappning för att just du skall finna vad du söker.

Vi hoppas du hittar de tröjor du letar efter hos oss!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan