Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ridleggings, passar all ridning i vår och sommar.

Vilken typ utav ridbyxa har du fastnat för? Kanske har du inte riktigt funnit det där ultimata paret, vårt tips är att prova ett par ridleggings. Känns som ett par följsamma träningstights utan gylf men har samtidigt grip som ger dig ett bra grepp i sadeln vid ridning. Här hittar du vårt sortiment utav lätta och följsamma ridleggings som  i olika modeller anpassade för vår och höst.
 
En ridbyxa skall sitta som ett extra skinn utanpå din kropp och inte störa, samtidigt så måste den skydda din kropp från skav och ge stadga.
En hyfsat svårlöst ekvation då vi alla är skapta olika och därför upplever komfort utav olika typer utav ridbyxor och ridleggnings.
Ridleggings har blivit väldigt populärt då det passar flertalet utav kroppar och även under en tid utav graviditeten då midjan oftast har flexibel resår.
Vilken typ utav ridbyxa brukar du föredra? Har du provat att rida med ett par ridleggings? Har du inte gjort det ännu så tycker vi definitivt att det är på tiden att du ger dom en chans.

De flesta ridlegginsen är tillverkade i ett snabbtorkande, elastiskt material som följer kroppen men det finns ärven modeller tillverkade i bomull som ger en mer "påklädd" känsla. Den ultimata ridbyxan för de som upplever skav utav sömmar eller för oss alla som lider tillräckligt i sommarhettan. 

Utövar du någon annan sport eller tränar utöver ridningen så har du garanterat känt komforten ett par träningstights besitter. Den känslan men med silikon som ger dig ett grepp i sadeln är det som ett par ridleggings ger dig. Så vilka faller dig i smaken tro, ett par utstickande i kaxig färg eller de mer diskreta.

Här finner du vårt sortiment över ridleggings. Tillverkade i följsamt, stretchigt material med silikonskoning i olika format så att du kan få den känslan som du eftersträvar.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan