Det finns inga produkter som matchar urvalet

Vinter ridjackor

Vinter Ridjacka


Att hitta jackor som passar ens ändamål är inte alltid det lättaste, men här kan du handla din vinterjacka online för att prova hemma i lugn och ro.

En varm, komfortabel vinterridjacka med praktisk design är något vi alla ryttare behöver, oavsett om vi har tillgång till ridhus eller rider utomhus i ur och skur. Vilka egenskaper söker du hos den ultimata vinterjackan eller vinterkappan?
När vi rider så är det viktigt att inte sitta och spänna sig, vilket man betydligt lättare gör om man fryser. Vanligt är att man fryser mest i början av passet för att sedan bli varm så en fiffig lösning är att införskaffa sig en jacka med 3-i-1 funktion där du kan börja med det tjockaste alternativet för att sedan ta av ett lager under uppvärmningen och kanske t.o.m lager nummer två under resterande av passet.

Vill du ha en kort modell eller en ridkappa som värmer ner en bit på låren? Oavsett så vill man ha praktiska finesser såsom tvåvägsdragkedja, slits baktill och mjuk mudd nere vid ärmsluten. Praktiska fickor är också en detalj som många vill ha både för mobilförvaringen och om man vill ha hästgodis tillgängligt.
Vi på Stably försöker att ha vinterjackor och ridkappor med bra isoleringsförmåga så att dom skall kunna användas även vid regn och rusk utan att du fryser.
Att kombinera funktion med en tilltalande design är det vi eftersträvar.

Vilken modell du än föredrar så hoppas vi att du hittar den hos oss!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan