Det finns inga produkter som matchar urvalet

Jackor perfekta för ridning under vår och höst

Lätta och komfortabla ridjackor i olika modeller anpassade för ridningen under vår och höst eller mildare vinter. Är du ute efter en tjockt, eller tunt fodrad jacka? Oavsett vilken modell du söker så hoppas vi att vi har jackor som passar dina ändamål.
 
Här hittar du vårt sortiment över tunt fodrade vårjackor med genomtänkt design och vindavvisande yttertyg. En ridjacka skall oavsett tjocklek vara designad för just ridning och rörelse så att den inte stör kroppens rörelser under stallarbetet.
Vilka egenskaper söker du hos den perfekta jackan?
Tvåvägsdragkedja, tryckknappar, innerficka eller kanske reflexdetaljer? Vilken typ utav jacka du än söker så hoppas vi att du finner den hos oss.

Det är viktigt att se till så att våra kroppar har de bästa förutsättningarna vid både stallarbetet och ridningen. många ryttare är väldigt bra på att ta hand om sin pälskling men glömmer lätt bort sig själv. Något som är viktigt att ha i stallgarderoben utöver bra ridbyxor är just praktiska allväderskläder som skyddar mot smuts, kyla och väta. När du rider ut, eller för den delen rider ensam överlag så är det viktigt att kunna få med sig mobilen vilket en jacka med praktiska fickor ser till att du kan.

Glöm inte att komplettera din outfit med reflexer om du skall rida i trafik, oavsett hur ljust det är så är det viktigt att synas för att minska risken för olyckor.

Hoppas att du hittar jackan som du söker!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan