Det finns inga produkter som matchar urvalet

Regnridjackor för dig som vill rida, oavsett väder

Här finner du vårt sortiment av regnjackor och regnkappor i olika modeller såsom vatten- och vindtäta ridrockar som är komfortabla och praktiska.

Attraktiva egenskaper hos en regnjacka är tejpade sömmar som ger en extra vattenavvisande effekt men vill samtidigt att jackan andas så att man slipper bli blöt innanför p.g.a svett.
Ska man rida utomhus i riktigt regnrusk så är en regnrock/regnkappa att föredra som täcker dina ben och går ner över sadeln så att du slipper vattnet som annars rinner ner och hamnar mellan din rumpa och sadel.

Reflexdetaljer är även praktiskt då det oftast blir sämre sikt för andra medtraffikanter vid dåligt väder och ofta så är regnkläderna i mörkare material.
Vid köp utav regnjacka så får man tänka på om man vill kunna kombinera regnjackan med en tjockare väst under eller vill man ha den hyfsat slimmad.
Det gamla ordspråket "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder" tycker vi på Stably stämmer. Har du lyxen att kunna rida i ridhus vid dåligt väder eller blir det mycket utomhusridning? Regn skall inte hindra dig från att motionera din häst, extra härligt är väl om ni kan ta en tur i skogen vid regnrusk så att man får annat att tänka på. Då vill man kunna ta av sig sin regnjacka eller regnrock när man kommer in och vara torr.
Föredrar du den kortare modellen på jackan så kan du kombinera med ett par regnbyxor eller regnchaps för att slippa de blöta benen. 
 
Spana igenom vårt utbud då vi har tåliga och genomtänkta ridkappor och regnjackor för både stall och ridning. Perfekta till när vädret är lite tråkigare, solen ligger i lä och regnet dyker upp. Våra regnjackor är vattenavvisande och hjälper dig att hålla regnet borta, så du kan fokusera på ridningen och hästen istället.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan