REA 10%
Regnjacka Active 19

Regnjacka Active 19

Ordinarie pris 1 039 kr

Special Price 935,10 kr

REA 10%
Ridjacka Trendywind

Ridjacka Trendywind

Ordinarie pris 579 kr

Special Price 521,10 kr

REA 10%
Klubbjacka Essentials

Klubbjacka Essentials

Ordinarie pris 879 kr

Special Price 791,10 kr

REA 10%
Ridjacka County Rain Reflex

Ridjacka County Rain Reflex

Ordinarie pris 469 kr

Special Price 422,10 kr

REA 10%
Regnrock Seattle

Regnrock Seattle

Ordinarie pris 1 949 kr

Special Price 1 754,10 kr

REA 10%
Regnrock Dublin

Regnrock Dublin

Ordinarie pris 809 kr

Special Price 728,10 kr

REA 10%
Regnkappa SeeThrough

Regnkappa SeeThrough

Ordinarie pris 199 kr

Special Price 179,10 kr

REA 10%
Regnjacka SeeThrough

Regnjacka SeeThrough

Ordinarie pris 169 kr

Special Price 152,10 kr

Stigande ordning

Regn ridjackor för dig som vill rida, oavsett väder

Här finner du vårt sortiment av regnjackor och regnkappor i olika modeller såsom vatten- och vindtäta ridrockar som är komfortabla och praktiska.

Attraktiva egenskaper hos en regnjacka är tejpade sömmar som ger en extra vattenavvisande effekt men vill samtidigt att jackan andas så att man slipper bli blöt innanför p.g.a svett.
Ska man rida utomhus i riktigt regnrusk så är en regnrock/regnkappa att föredra som täcker dina ben och går ner över sadeln så att du slipper vattnet som annars rinner ner och hamnar mellan din rumpa och sadel.

Reflexdetaljer är även praktiskt då det oftast blir sämre sikt för andra medtraffikanter vid dåligt väder och ofta så är regnkläderna i mörkare material.
Vid köp utav regnjacka så får man tänka på om man vill kunna kombinera regnjackan med en tjockare väst under eller vill man ha den hyfsat slimmad.
Det gamla ordspråket "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder" tycker vi på Stably stämmer. Har du lyxen att kunna rida i ridhus vid dåligt väder eller blir det mycket utomhusridning? Regn skall inte hindra dig från att motionera din häst, extra härligt är väl om ni kan ta en tur i skogen vid regnrusk så att man får annat att tänka på. Då vill man kunna ta av sig sin regnjacka eller regnrock när man kommer in och vara torr.
Föredrar du den kortare modellen på jackan så kan du kombinera med ett par regnbyxor eller regnchaps för att slippa de blöta benen. 
 
Spana igenom vårt utbud då vi har tåliga och genomtänkta ridkappor och regnjackor för både stall och ridning. Perfekta till när vädret är lite tråkigare, solen ligger i lä och regnet dyker upp. Våra regnjackor är vattenavvisande och hjälper dig att hålla regnet borta, så du kan fokusera på ridningen och hästen istället.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan