Press

Stably är skapat av personer med över tio års bakgrund inom Marknad och IT där kundbolagen varit några av Sveriges - och ibland världens - absolut största varumärken. I kombination med ett gediget hästintresse och ett tusental timmar spenderat i stallet föll det naturligt för oss att vilja täcka det hål i marknaden vi länge sett runt ridsport på internet. I en enligt oss konservativ bransch vill vi nu tillföra en ny nivå av kundnytta där tillgänglighet och service står i centrum, något vi själva länge saknat. Vi har därför valt en utgångspunkt i det digitala, vilket gör oss snabbrörliga med möjlighet att lyssna och agera utifrån våra kunders önskemål, med fysiska stöttepelare i form av showrooms utspritt över landet där målet är att hjälpa och stötta de barn, ungdomar och vuxna som valt hästen som sin bästa vän. För oss är kundservice A och O så var därför aldrig rädd för att höra av dig om du behöver hjälp eller om någonting gått fel - Vi finns här för att stötta dig och din häst i vardagens många utmaningar.

Värdegrund

Verksamhetens tre ledord är Imponera, Innovera och Effektivisera. Värdeord som skall stötta, inspirera och leda organisationen framåt.

Organisation

Organisationen runt Stably består av en Styrelse, en VD, en Logistikavdelning, en IT-avdelning, en Ekonomiavdelning, en Inköpsavdelning, en Supportavdelning och en Marknadsavdelning. Supportavdelningen är verksamhetens kärna. 

Företagsinformation

Organisationsnummer: 559099-7457
Besöksadress: Spinnerivägen 1, 448 50 Tollered
Postadress: Spinnerivägen 1, Fack 5031, 448 50 Tollered

Presskontakt

Robin Pettersson
robin@here.se
072 - 332 75 10

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan