Kundservice

Du kan kontakta vår kundtjänst för alla dina ärenden. Du kan få hjälp med orderändringar, spårning av din order eller returer. 

Ha gärna ditt ordernummer till hands när du kontaktar våra trevliga kundtjänstmedarbetare..

Telefon

Du når vår kundtjänst på telefonnummer 010 - 33 00 367 Vi finns tillgänliga på telefon måndag till fredag kl 9:00 - 12:00

Mail

Du kan även maila in till oss på kundservice@stably.se

Vi svarar normalt på mail inom en arbetsdag. 

Returer

OBS! Skicka ej returer till vår besöksadress (Spinnerivägen 1) utan använd retursedeln som kommer med din leverans. Har du ej fått en retursedel kontakta kundservice (kundservice@stably.se) så skickar vi en till dig.

För att göra en retur skickar du helt enkelt tillbaka dina varor till oss. Tänk på att använda retursedeln som ligger med i paketet. På den står all nödvändig information vi behöver för att ta emot din retur. Om du önskar ett byte ska du göra en retur enligt ovan och därefter lägga en ny order.

Du har 14 dagars rätt till retur från det att du har mottagit paketet. Du står själv för returfrakten. Returfrakten får du till självkostnadspris och beräknas när du lämnar in paketet till ditt postombud. Vanligtvis minst 69 kr.

Har du betalat med kort krediteras din order (minus returfrakten) så snart vi mottagit returen och kontrollerat varorna.

Har du handlat med faktura kommer fakturan att uppdateras. Viktigt är att du kontaktar Klarna för att pausa din faktura så vi hinner ta emot din retur och uppdatera fakturan innan den skall betalas.

Klarna Kundservice:  08 - 120 120 10

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan