Det finns inga produkter som matchar urvalet

Knäskodda ridbyxor i massor av modeller


Letar du efter en knäskodd ridbyxa? Har du provat olika typer utav ridbyxor så att du vet vad du söker efter eller är du i början utav din ryttarkarriär och undrar vilken skoning som passar dig bäst? Då har du kommit rätt! Här finner du ett brett utbud utav knäskodda ridbyxor i flera olika modeller.

Vilken skoning ska jag ha?

De flesta ryttarna är nog överens om att man vill ha en följsam ridbyxa som sitter som ett extra skinn utan att störa kontakten mellan sits och häst men att välja just skoningsvariant kan vara lite klurigt i början, oroa dig inte! Det är enkelt. Rider du mycket i lätt sits så är sannolikt en knäskodd ridbyxa vägen att gå då greppet sitter vid knäna där din brytpunkt hamnar under just lättsits. Vissa föredrar en tygskodd ridbyxa för den ökade rörelsefriheten. En helskodd ridbyxa vill man oftast ha om man rider mycket i nedsittning och vill ha ett bra grepp, eller kanske du rider hästar som är lätta baktill och vill ha den lite stabilare känslan som en helskodd ger.

Våga testa dig fram

Ibland fastnar man i en viss typ utav modell utav ridbyxor och vågar inte prova något nytt vilket är tråkigt då det numera finns så många material och modeller att välja bland. Tänk på att titta på storleksguiden för att hitta storleken som passar dig så underlättar det oftast under jakten på den perfekta byxan. Hoppas att du hittar dina framtida favoriter hos oss på Stably.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan