Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ytterkläder anpassade för ridning till barn och junior

Oavsett väder så behöver vi alla ryttare väl genomtänkta och ridanpassade ridkläder, här finner du ridkläder för barn och junior.

 En ridjacka skall vara praktiskt, ha genomtänkta detaljer i sin design som t.ex tvåvägsdragkedja och slits baktill om modellen på jackan är utav det längre slaget. 
 Fickor kan vara bra att ha på ridkläder för barn så att dom kan förvara sina ridhandskar, mobil och hästgodis på ett smidigt sätt.

Att dina barns ridkläder skall hålla en hög kvalitét är något som på Stably eftersträvar. Ytterkläder tillverkade i material som är anpassat för aktiva männskor i en smutsig miljö, där materialet får utså mer än vardagskläderna oftast behöver göra.

En luva kan vara gott att ha vid avsutten hästhantering men när ditt barn rider så vill man ta av luvan så att risken att fastna utesluts, då är en praktisk detalj som avtagbar luva något som är väldigt praktisk när man söker ridkläder barn.

Softshell är ett material som har kommit in stort i tillverkningen utav träningsanpassade kläder då materialet både andas och agerar vind och vattenavvisande. 

Är man ute efter en riktigt vattentät regnjacka så är detaljer såsom tejpade sömmar och hur många mm i vattenpelare som plagget klarar av.
Viktigt att tänka på är att om du letar efter en tjockare jacka, så skall jackan kunna sitta utanpå säkerhetsvästen för att västen inte skall tappa i säkerhet.

Oavsett vilka egenskaper som du söker efter hos ridkläder barn så eftersträvar vi att ha dem i vårt sortiment här på Stably!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan