Jacka Henk

1 649 kr

Ridjacka Moena

1 389 kr

Stigande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Ytterkläder för ridning i alla väder!

Så som ordsråket lyder "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder". Här finner du ridkläder såsom ridjackor och västar i varierande tjocklek och i olika utföranden så att just du skall hitta en modell som passar dig.

 Rider du mycket utomhus eller har du lyxen att kunna rida inomhus vid dåligt väder? Oavsett så behöver vi alla ryttare bra, väl genomtänkta ridkläder med egenskaper och funktioner som inte hindrar oss i vårt dagliga arbete med hästen. 
Tvåvägsdragkedjan är ett exempel på genomtänkt detalj som gör jackan, västen eller ridkappan betydligt behagligare att använda vid just ridning. Slits baktill på längre modeller utav ridjackor gör den praktisk då kappan även värmer vår rumpa och lår till viss del under ridningen medan den blir mer flexibel även vid stallarbete än om den varit stängd baktill.

Ridvästarna har kommit till att bli ett klädesplagg som många ryttare använder sig utav. Fördelarna är att det inte är några ärmar som kan störa samtidigt som den håller din kropp varm vilket bidrar till mindre stela muskler i våra starka kroppar som lätt glöms bort.

"Ut på tur, aldrig sur" är även ett klassiskt talesätt som faktiskt stämmer om man har kläderna för ändamålet. En skritt-tur i regn behöver inte bli något plågsamt som endast genomlider om vi använder oss utav en regnrock som skyddar oss från att bli blöta och kalla.
Har du svårt att bestämma dig om vilket plagg som passar dig mest så kan en praktisk -tre i jacka- vara vägen att gå då du kan variera samma plagg så att det passar väderlek och temperatur.

Här finner du vårt sortiment utav ridkläder och ytterkläder som håller dig varm och torr vid olika väderlek.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan