Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ridbyxor med både funktion och stil för män

RIDBYXOR I OLIKA UTFÖRANDEN FÖR MÄN

Hos oss på Stably.se hittar du byxor i herrmodell anpassade till ridning. När man som ryttare skall välja sig ett par ridbyxor så är det viktigt att tänka på vad man vill ha för egenskaper hos byxan. Skall dom vara helskodda, knäskodda och isåfall i vilket material? Vilket material tycker du ger dig bäst grepp i sadeln, moccaimitation eller silikongrip? Vill du att byxan skall ha hög midja och elastiska benslut eller kanske ett par i jodhpurmodell tillverkade i denim?

På damsidan så har utvecklingen utav modeller kommit klart längre än vad den har gjort på modeller för herr sett till valet utav färg och dekor. I utvecklandet för ridbyxor för herr så håller tillverkarna det klassiskt i val utav färg och passform. Har du någon tanke om hur man kan ta fram den ultimata byxan för herr så kan du alltid skriva till oss så kan vi ta det vidare med våra leverantörer.

Oavsett vad du söker i en byxa i herr-modell så försöker vi på Stably alltid att kunna tillgodose ditt behov.

EN RIDBYXA SKALL SITTA BEKVÄMT UTAN ATT STÖRA DIN RIDNING.

Som ordspråket lyder "Passar som handen i handsken" ska du eftersträva i jakten efter den perfekta byxan.
Ridbyxor finns i en mängd utföranden nuförtiden så att just du skall känna dig bekväm på hästryggen.
En viktig faktor att ta hänsyn till i valet utav ridbyxa utöver de tidigare nämnda är även i vilket material dom är tillverkade. Vill du ha ett par som ger dig värme på vintern så är ett par tillverkade i softshell-material något att ta en titt på då dom isolerar in värmen och stöter ut fukt. På sommaren så föredrar många ett tunnare, halvelastiskt material och även kanske en annan typ utav skoning då t.ex en helskoning i moccaimitation kan upplevas som för varmt.
Är du ny inom ridsporten och inte vet vad du skall välja i djungeln utav alternativ så kan en ridbyxa i halvstretchigt material med knäskoning i silikon vara en bra start för många då silikonet ger ett bra grepp i sadeln men inte "låser" fast dig som ryttare. Elastiska benslut är ett måste då kardborren gärna ger onödigt skav vid vristen. 
Många dressyrryttare föredrar en helskodd ridbyxa då dom känner ett stadigt grepp i sadeln vilket man eftersträvar i just dressyren. Flera hoppryttare föredrar ridbyxor med silikongrip vid knän och ev utvalda partier såsom strax under rumpan för att undvika den lite mer fasta känlsan i sadeln utan dom vill känna sig lätta i sadeln och ha en rörelsefrihet.
Rider du mestadels utomhus i brist på ridhus så får du tänka in de praktiska egenskaperna såsom vind och vattenavvisande och om materialet är snabbtorkande. Komplettera ridbyxa, med ett par heltäckande chaps eller en täckbyxa vintertid. 
Hoppas att du hittar din framtida favorit-ridbyxa hos oss!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan