Det finns inga produkter som matchar urvalet

Helskodda ridbyxor i olika modeller


Vilka egenskaper söker du efter i en ridbyxa? Vad är det som du tycker gör en ridbyxa till en "bra helskodd ridbyxa"? När vi på Stably letar efter ridbyxor till vårt sortiment söker vi alltid efter byxor tillverkade i ett följsamt material, gärna snabbtorkande och skodda med material som ger ett bra grepp.

Silikonskoning eller moccaimitation?

En helskodd ridbyxa med moccaimitation var under många år det som fanns på marknaden vilket nu har kommit till att ändras då silikonskoning kom och revolutionerade marknaden för ridbyxor. Silikontrycket kan komma i varierande former såsom med droppliknande format som vi anser ger dig som ryttare ett bra grepp utan att "kila" fast dig i sadeln, men även en klassisk knäskoning i silikon kan räcka beroende på typ utav ridning. En klassiskt helskodd ridbyxa med moccaimitation ger dig som ryttare ett stabilt grepp i sadeln, speciellt i sadlar tillverkade i mer greppvänligt läder. Den typen utav skoning ger dig även lite extra värme under de kallare årstiderna.

Produkter under utveckling

Något som vi misstänker att ingen saknar är kardborren vid vristen som alla ridbyxor hade tills för bara några år sedan. Utvecklingen har varit långsam fram tills nu då ryttarna har visat att ridsporten är en större marknad än många trott. Vi ryttare är idrottare och idrott skall utföras i anpassade kläder.

Så vilken typ utav ridbyxa föredrar du?

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan