Det finns inga produkter som matchar urvalet

Dressyrschabrak i snygga modeller och många färger

Är du en dressyrryttare och vill fullända din och hästens outfit, då har du kommit rätt. Här finner du vårt utbud utav dressyrschabrak.

Vilka egenskaper söker du efter när du letar efter ett dressyrschabrak? Vi letar efter unika egenskaper såsom ventilation vilket bidrar till en behaglig komfort för hästen under träning, kvalitét som ser till att schabraket håller formen även efter lång användning. Undersida i funktionsmaterial som både transporterar ut fukt, tryckutjämnar, håller sig mjukt och är lätt att borsta av.
 
Att ett schabrak skall ligga still under sadeln är något som är otroligt viktigt för att inte ge hästen nypskador eller obehag som stör deras koncentration eller förminskar deras arbetsvilja. 
 
Varför måste man ha ett eller flera dressyrschabrak, vad är skillnaden från andra modeller?
Jo skärningen framtill är rak och alltså följer en dressyrsadels kåpor till skillnad från t.ex ett hoppschabrak där skärningen framtill välver framåt för att ge plats åt de mer framskurna kåporna som en hoppsadel har.
 
Ett schabrak kan ge dig och din häst som ekipage en effektfull look, du kan ju även färgmatcha med ett par benlindor eller damasker för den extra exklusiva känslan.
 
Hoppas att du hittar det dressyrschabraket som du alltid drömt om hos oss!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan