-8%
Ridstövel Valencia Extra Vid

Ridstövel Valencia Extra Vid

Ordinarie pris 1 789 kr

Special Price 1 639 kr

-35%
Ridstövel Race Vinter

Ridstövel Race Vinter

Ordinarie pris 1 349 kr

Special Price 879 kr

-25%
Ridstövel Polo Lång längd/Smal vidd

Ridstövel Polo Lång längd/Smal vidd

Ordinarie pris 1 779 kr

Special Price 1 339 kr

Stigande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Ridstövlar för damer i olika stilar och modeller

Det är givetvis viktigt att ha bra och bekväma ridstövlar vid ridning.

Bra ridstövlar ökar din säkerhet i stallet och de bör klara stora påfrestningar. I vårt breda sortiment av ridstövlar hittar du produkter med bra passform och av god kvalité. Vi har det du söker och behöver, oavsett om det är Jodphurs, skinnstövlar, gummistövlar och olika tillbehör, allt för att du ska hitta din personliga favorit.

Att du, precis som vi lägger många timmar i stallet är inget ovanligt. Ett par riktigt snygga och bekväma ridstövlar tycker vi på Stably är en självklarhet. Vi har alternativet för alla smaker! Som ryttare spenderas många timmar i sadel, men likaså i stallet. Att vara snäll mot sig själv och sina fötter tycker vi är lika viktigt som hästen! Här finns ett varierat sortiment. 

Damridstövlar i alla prisklasser

Många ridstövlar är allroundstövlar som passar ryttaren som både rider på bana och i skogen. Det finns ridstövlar utvecklade speciellt för hoppning, medan andra är mer lämpade för dressyr. Det finns även varmare vinterridstövlar i tåligt material. Om man hellre föredrar ridskor kan man rida i ridskor med shortchaps. En del ryttare föredrar även chaps i mjukt läder som täcker hela benet.

Välj bland ridstövlar för olika säsonger och tillfällen. Ridstövlar för dressyr, fodrade ridstövlar, ridstövlar med extra vida skaft eller ridskor med stålhätta. Våra ridstövlar & ridskor funkar under vinter, vår, sommar och höst, allt för din vardag i stallet och på hästen. Är du ute efter en annan variant av skor kan du bläddra bland våra andra modeller som hittas i menyn.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan