Gelésulor

Gelésulor

119 kr
Ridsko Profi

Ridsko Profi

1 079 kr

Stigande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ridstövlar & Ridskor för damer

När dina fötter får stå ut med många timmar i stallet och i sadeln är det viktigt att du har bekväma skor som passar dina behov. Ett par ridstövlar ger ett överlägset bra stöd vid ridning medans för ryttaren som rider mer sällan kanske det räcker med ett par sköna ridskor och ett par shortshaps.

Ridstövlar för damer finns i alla prisklasser och mängder av modeller. Många ridstövlar är allroundstövlar som passar ryttaren som både rider på bana och i skogen. Det finns vissa ridstövlar utvecklade speciellt för hoppning, medan andra är mer lämpade för dressyr. Det finns även varmare vinterridstövlar i tåligt material. Om man hellre föredrar ridskor kan man rida i ridskor med shortchaps. En del ryttare föredrar även chaps i mjukt läder som täcker hela benet.

Bläddra mellan olika typer av Ridstövlar & Skor:

Välj bland ridstövlar för olika säsonger och tillfällen. Ridstövlar för dressyr, fodrade ridstövlar, ridstövlar med extra vida skaft eller ridskor med stålhätta. Våra ridstövlar & ridskor funkar under vinter, vår, sommar och höst, allt för din vardag i stallet och på hästen. Hitta stallskor och andra modeller online.

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}

Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan