Det finns inga produkter som matchar urvalet

Chaps i olika modeller och material

Shortchaps

Att ha stöd för dina vrister är viktigt inom ridningen. Ridningen skall ske iförd ridstövlar eller ridskor och shortchaps som ger stadga för dina utsatta vrister som bär på hela kroppstyngden under hela ridpasset. Läs mer här nedanför om just shortchaps.

Vilken modell på ridskon som passar dig avgör passform och användningsområdet utöver ridningen. Vill du ha en rundare modell eller en nättare, dragkedja eller endast resår?
Efter att du hittat en välsittande sko så är det dags att kombinera med ett par välsittande shortchaps. Shortchaps hälper dig att få en mer stabil och stilla skänkel, precis som ridstövlar gör. Skillnaden blir här att du kan använda dom mer fritt än ett par stövlar då dom håller för övrigt arbete.

Det finns olika egenskaper hos chapsen då vissa modeller har dragkdejan på yttersidan mitt på medan andra har mer snett bakom. Dragkedja som dras uppifrån eller nerifrån. Vissa modeller är tillverkade i microfibermocka, andra i syntetiskt skinn eller helt i skinn. Viktigt att tänka på är att dom som är helt i skinn formar sig betydligt mer än syntetmodellerna så dom behöver sitta betydligt tajtare runt benet från början för bästa passform.

Oavsett vilken modell du föredrar så hoppas vi på Stably att du hittar den hos oss!

Please wait...

You've just added this product to the cart:

{{var product.name}}
Till kassan

You've just deleted this product from the cart:

{{var product.name}}

Till kassan